jueves, 11 de octubre de 2018

CIRCULAR BUNYOLS   Apreciades famílies, divendres 19 d’octubre, com cada any, volem celebrar el dia de les Verges amb una degustació de bunyols que es farà gràcies a la col·laboració dels pares i mares dels alumnes de sisè, de l’AMIPA i de l’escola.
El preu serà: 1,50 € per als alumnes d’Ed. Infantil (3 bunyols +1 lacao) i 2,50 € per als alumnes d’Ed. Primària (5 bunyols+1 lacao) que podeu anar pagant al tutor/a dels vostres fills durant la setmana. Tota la recaptació anirà destinada al viatge d’estudis dels nins i nines de sisè de primària.
A la 13:30h es vendran bunyols a les famílies que en vulguin comprar. Moltes gràcies per la vostra col·laboració i BON PROFIT.
Santa Ponça, 11 d’octubre de 2018.
V


Apreciadas familias, el viernes 19 de octubre, como cada año, queremos celebrar el día de “les Verges” con una degustación de buñuelos que se hará gracias a la colaboración de los padres y madres de los alumnos de sexto, del AMIPA y del colegio.
El precio será: 1,50 € para los alumnos de Ed. Infantil (3 buñuelos+1 lacao) y 2,50 € para los alumnos de Ed. Primaria (5 buñuelos+1 lacao) que podéis ir pagando al tutor/a de vuestros hijos durante la semana. Toda la recaudación irá destinada al viaje de estudios de los niños y niñas de sexto de primaria.
A la 13:30h se venderán buñuelos a las familias que quieran degustarlos.
Muchas gracias por vuestra colaboración y BUEN PROVECHO.
Santa Ponça, 11 de octubre de 2018.

No hay comentarios:

Publicar un comentario