jueves, 10 de enero de 2019

SANT ANTONI



 


Benvolguts pares i mares:

Arriba Sant Antoni i, com cada any, ho volem celebrar. Per aquest motiu, divendres dia 18 de gener encendrem els foguerons i els nostres petits dimonis sortiran de les aules a fer una bona gresca al pati.
Per poder fer uns bons ninots, que cremarem al fogueró durant la festa, necessitam que dugueu roba molt vella que ja no serveixi, abans de dijous dia 17 de gener.
A més d'això, farem una torrada. El preu del berenar serà de 1'50 € pels alumnes d'Infantil i 2 € pels alumnes de Primària. El berenar inclourà: pa, beguda, llangonissa i salxitxa de pollastre.
És molt important pagar al tutor/a abans de DIMARTS 15 de gener per poder fer una estimació aproximada del que es necessari comprar.
Ahhh ! I recordau també que els nins venguin vestits de negre i/o vermell.

LA COMISSIO DE FESTES I LA DIRECCIÓ.

                                    

 








Apreciados padres y madres:

Llega Sant Antoni y, como cada año, lo queremos celebrar. Por este motivo, el viernes día 18 de enero encenderemos los “foguerons” y nuestros “dimonis” saldrán de las aulas a hacer una buena fiesta en el patio.
Para poder hacer un buen “ninot", que quemaremos en la hoguera durante la fiesta, necesitamos que traigáis ropa muy vieja que ya no sirva para su uso, antes del jueves día 17 de enero.
Además lo celebraremos con una torrada. El precio de la merienda será de 1'50 € para los alumnos de Infantil y de 2 € para los alumnos de Primaria. La merienda incluirá: pan, bebida, longaniza y salchicha de pollo.
Es muy importante pagar al tutor o tutora antes del MARTES 15 de enero para poder hacer una estimación de lo que es necesario comprar.
¡¡¡Ahhh!!! Y recordad que los niños vengan vestidos de negro y/o rojo.
 

LA COMISIÓN DE FIESTAS Y LA DIRECCIÓN



                                                                                 





No hay comentarios:

Publicar un comentario